2011-12-08 06:44:19• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Halak - Szép napja lesz!

Napi horoszkóp december 8.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mindenképp ürügyet akar találni a pénzköltésre. Ha már így van, legalább ügyeljen arra, hogy amit vesz, azzal ne csak saját magának, hanem szeretteinek is örömet szerezhet. Közben ügyeljen, nehogy egy zsebtolvaj áldozata legyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma valahogy túl gyors iramot diktál, ne csodálkozzon, ha mások nem bírják követni önt. Lehet, hogy ami önnek egy félórás munka csak, másoknak egy fél napba telik. Tanuljon türelmet! Evés közben még önnek sem szabad dolgoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez álmai napja lehet, ami igazán jól jön már önnek. Végre kedvező fordulatot vehetnek dolgai, mintha nem is a tegnapi folytatása lenne a mai. Az ötletek is elözönlik, teremtő fantáziájának szinte semmi sem szab gátat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a mai nap minden tekintetben kedvezően alakulhat. Ha teheti, semmi mással ne foglalkozzon, csak amit igazán fontosnak érez, ami igazán a maga ügye. Az orvoshoz is elmehetne. Lehet, hogy még nem nagy a baj, de jobb az óvatosság.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozni látszik vonzódását. Lehet, hogy így már nem is olyan érdekes a flört? Talán megint az álmaiba lett szerelmes, amit földi viszony nem pótolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csodás nap ez, szinte minden szempontból. Ami a reggel után következik, igazolni látszik majd előzetes megérzéseit. Ám, habár szép dolog az önbizalom, a magabiztosságát ne növessze önhittséggé. Így több embert megnyerhet ügyének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kissé bizonytalannak tűnik ma, ami a közlekedésben okozhat csupán igazán nagy kellemetlenségeket. Jobb, ha ma inkább nem ül a volán mögé. Kötekedő kedvét most inkább csak az élettársára pazarolja, ő türelmesebb, mint mások.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szép nap lesz ez a mai, minden a terv szerint halad. Azért a tökéletességtől még nem kell tartania, mert lesz, aki szívesen keresztbe tenne önnek. Nem nyíltan, inkább áskálódón száll szembe. Legyen óvatos, kinek fedi fel terveit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szépítkezés, kényeztetés ideje jött el önnek. Egy masszázs, fodrász, vagy kozmetikai kezelés éppen aktuális lehet. Azért ne legyen önző, valaki öntől is várná a kedvességet, ne bántsa meg hidegségével. A gyerekekben örömét lelheti.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne hagyja, hogy olyasmire rábeszéljék, ami nyilvánvalóan túl nagy kockázattal járna az ön számára. Épp elég gondja van, felesleges eleve vesztes ügyekkel foglalkoznia. Egy kis testedzéssel azonban legfeljebb a súlyából veszíthet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végre nyugodt napja lehet, ha a lelkét is sikerül lecsillapítania. Ha ez sikerül, akkor végre olyasmivel is foglalkozhat, amiben igazán örömét leli: vagyis amiért érdemes élni. Például, hogy észreveszi az ablakába szálló cinegéket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szép napja lesz! Sok mindent tisztázhat, ami már régóta gyötri a lelkét. Egy őszinte beszélgetéssel most kiirthat egy kételyt a szívéből. Egy jó tanács: ne csak a szavaknak, a tetteknek, a szemeknek és a hangsúlyoknak is higgyen!

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: